Nieuwsberichten

Aanpassing beginuur VK Indoor

De tweede manche van het Vlaams Kampioenschap skeeleren Indoor in Evergem zal een uur vroeger starten dan oorspronkelijk gepland. D.w.z. opwarming vanaf 12.00 uur, aanvang wedstrijd om 13.00 uur.

Lees meer...

Rugnummers 2017

Met het Vlaams Kampioenschap Skeeleren Indoor voor de deur is de lijst met rugnummers 2017 opgesteld.

Je vindt hem hier >>

Lees meer...

EK skeeleren 2017 in Portugal

Op 18 december heeft CEC het EK Skeeleren 2017 toegewezen aan het Portugese Lagos. Het EK zal plaatsvinden van 2 t.e.m. 8 juli 2017.

Lees meer...

De Vlaamse Rollerbond wenst je een sportief 2017!

Lees meer...

Cursus INITIATOR Rolschaatsen/inlineskaten

Bezeten van skaten? Wil je graag anderen leren skaten? Op de cursus INITIATOR Rolschaatsen/inlineskaten leer je hoe je dat best aanpakt.

Op 28 januari 2017 start in Mechelen een nieuwe cursus. De cursus telt 58 uur, verdeeld over vier modules. Hieronder vind je het volledige programma. Inschrijven kan enkel via de VTS-website.

Lees meer...

Start–to–skate volwassenen (Decathlon Antwerpen)

Zin om te knallen in 2017? Loop dan langs bij Modern Wilrijk. Traditiegetrouw opent de club het nieuwe jaar met een Start–to–Skate voor al wie het inlineskaten onder de knie wil krijgen.

Lees meer...

En de winnaar is ...

Reko Zemst is de winnaar van de fotowedstrijd die we organiseerden in het kader van de week van de official. Proficiat! De club krijgt 4 filmtickets toegestuurd.

We stuurden de foto ook in voor de gelijkaardige wedstrijd die de Vlaamse Sportfederatie organiseerde. Daar ging de prijs (16 filmtickets) naar een foto van VV tielt (Voetbalfederatie Vlaanderen) waarop de spelers letterlijk aan de voeten van de scheidsrechters gaan liggen.

Bij deze nogmaals dank aan al onze officials in al onze sporttakken!

D A N K U W E L voor jullie fantastische inzet!

Lees meer...

Fratelli Team Mechelen nodigt uit

Zin in een winterse barbecue? Ga dan op 19 november langs bij Fratelli Team Mechelen op hun Degustatie BBQ.

Alle info op www.fratelliteam.be

Lees meer...

            Volgende >>