Loading...
Home Vlaamse Rollerbond 2017-11-15T10:33:54+00:00

NIEUWS

Skateboardstage Keulen – Invite
Als nationaal trainer skateboard heb ik de opdracht gekregen om - met het oog op deelname aan de Olympische Spelen…

Vlaamse Kampioenen Indoor 2018
Op 18 februari vond in Tienen de laatste manche van het Vlaams Kampioenschap Skeeleren Indoor 2018 plaats. Na de eerdere…

Rinkhockey aan de slag
De rinkhockeyers van Kon. Modern Skatersclub Wilrijk zijn in Nederland aan het nieuwe seizoen begonnen. In de NRB-competitie nemen zij het…

Let op met voedingssupplementen
World Skate waarschuwt (eens te meer) voor het gebruik van voedingssupplementen. Uit onderzoek blijkt dat heel wat deelnemers aan de…

KALENDER

VLAAMSE ROLLERBOND, dit is onze missie

De Vlaamse Rollerbond vzw groepeert clubs uit Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest die zich bezig houden met en gepassioneerd zijn door de skatesport.

De Vlaamse Rollerbond vzw is de Nederlandstalige vleugel van de Belgische Federatie van Rollersporten (BFRS) en is zo de enige Vlaamse federatie aangesloten bij de Internationale Federatie van Rollersporten (FIRS).

Loading...
  • De Vlaamse Rollerbond vzw wil kinderen en volwassenen optimale kansen bieden om in georganiseerd verband in zo goed mogelijke omstandigheden hun sportieve noden te bevredigen en hun sportieve talenten maximaal te ontwikkelen d.m.v. de skatesport.

  • De Vlaamse Rollerbond vzw wil de dienstverlening, begeleiding en organisatie van de aangesloten clubs uitbouwen en optimaliseren.

  • De Vlaamse Rollerbond vzw stelt zich tot doel het recreatief skaten te ontwikkelen en de competitie- en topsport uit te bouwen tot internationaal niveau.

  • De Vlaamse Rollerbond vzw streeft een open en eerlijke communicatie na die moet leiden tot een grote bereidheid tot samen-werken. De passie voor het skaten is daarbij zowel de drijfveer als het bindmiddel.

35 CLUBS
2700 LEDEN
DE VLAAMSE ROLLERBOND

ONZE DISCIPLINES

Skeeleren

Meer informatie

Skateboarden

Meer informatie

Rollerderby

Meer informatie

Roller Freestyle

Meer informatie

Rinkhockey/rollerhockey

Meer informatie

Inlinehockey

Meer informatie

Toertochten

Meer informatie

Freestyle inlineskaten

Meer informatie

Longboarden

Meer informatie

Downhill skateboarden

Meer informatie

Hebt u vragen? Neem gerust contact met ons op!