7-15 oktober: Week van de Official

//7-15 oktober: Week van de Official

Zonder officials geen sportwedstrijden. Elke week zorgen tienduizenden scheidsrechters, juryleden, resultaatopnemers, … ervoor dat we op een faire manier aan sport kunnen doen. Tijdens de derde editie van de Week van de Official, van 7 tot en met 15 oktober 2017, zetten we hen dan ook graag in de kijker en in de bloemetjes.

Sporters en sportclubs in Vlaanderen kunnen opnieuw leuke acties en initiatieven organiseren tijdens de Week van de Official. Een schouderklopje, een kleine attentie, een feestje,… of gewoon een “dikke merci”. Ook in jouw club verdienen de officials het om even in de spotlights te staan. Gebruik de hashtags #bedanktscheids en #bedanktjury op de sociale media om je acties te delen!

De Week van de Official is een sporttakoverschrijdend initiatief en wil respect en waardering tonen voor de wekelijkse inzet van zo vele officials in Vlaanderen. De Vlaamse Rollerbond is een van de 33 sportfederaties die mee hun schouders zetten onder de campagneweek.

De Week van de Official start op zaterdag 7 oktober. Om 20.30 uur geeft de Vlaamse Sportfederatie in Roeselare dan de kick-off van de campagne, samen met boegbeeld Frank De Bleeckere en volleyteam Knack Roeselare. Wil je de wedstrijd Knack Volley – Axis Guibertin bijwonen (en uiteraard hevig supporteren voor de officials)? Reserveer dan je gratis ticket via tickets@knackvolley.be!

/weekvandeofficial#bedanktscheids #bedanktjury

www.weekvandeofficial.be

youtube/weekvandeofficial

 

Deelnemende sportfederaties: Badminton Vlaanderen – Cycling Vlaanderen – Danssport Vlaanderen – FALOS-Sportfederatie van de KWB, Golf Vlaanderen – GymnastiekFederatie Vlaanderen – Klim- en Bergsportfederatie – Koninklijke Antwerpse Vereniging van Vriendenclub – Koninklijke Belgische Korfbalbond – Vlaamse Liga – Parantee – Psylos – Rugby Vlaanderen – Sporta-federatie -Vlaamse Baseball en Softball Liga – Vlaamse Basketballiga – Vlaamse Boksliga Vlaamse Handbal Vereniging – Vlaamse Hockey Liga – Vlaamse Judofederatie – Vlaamse Kano & Kajak Federatie – Vlaamse Karatefederatie – Vlaamse Liga Paardensport – Vlaamse Reddingsfederatie – Vlaamse Roeiliga – Vlaamse Rollerbond – Vlaamse Schietsportkoepel – Sneeuwsport Vlaanderen – Vlaamse Taekwondo Bond – Vlaamse Triatlon en Duatlon Liga – Volley Vlaanderen – Vlaamse Zwemfederatie – Voetbal Vlaanderen – Waterski Vlaanderen – Wind en Watersport Vlaanderen

2017-10-04T12:33:11+00:0004 oktober 2017|Categorieën: Algemeen|