In samenwerking met de Vlaamse Trainersschool (VTS) organiseren we elk jaar trainersopleidingen. Dit najaar start er in Leuven op 22 september 2018 opnieuw een initiatorcursus rolschaatsen/inlineskaten.

De lessen gaan voor het grootste deel door in de sporthal van Heverlee maar er zijn ook enkele lesdagen in Heist-op-den-Berg. Voor meer informatie  https://www.sport.vlaanderen/VTS-opleiding…

Ben je 16 jaar of ouder en geïnteresseerd om te starten met de initiator cursus? Toon aan dat je de basistechnieken beheerst en behaal het schaats- of skatevaardigheidsattest.

In 2019 plannen we ook twee initiatorcursussen rolschaatsen/inlineskaten. Deze zullen plaatsvinden in Gent (voorjaar) en Hasselt (najaar).

Wil je in 2019 een opleiding tot Trainer B volgen? Vergeet dan zeker niet om eerst het Algemeen gedeelte van deze niveaus te voltooien. Dit najaar starten er weer heel wat organisaties! Dit kan zowel via een cursus met les als in zelfstudie. Meer informatie kan je terugvinden op onze website via de link https://bit.ly/2fMsM4y