We hebben moeten beslissen om de stage niet te laten doorgaan wegens te weinig inschrijvingen. Met 9 inschrijvingen hebben we het beoogde deelnemersaantal (20) niet kunnen bereiken en is het financieel niet haalbaar om te stage te laten plaatsvinden. In de toekomst zullen we hiervoor een oplossing zoeken zodat de stage reeds kan plaatsvinden vanaf 6 à 7 deelnemers. De negen ingeschreven deelnemers zullen het volledige inschrijvingsgeld spoedig terug ontvangen.

We organiseren opnieuw een skatestage voor beloftevolle skaters (jeugd). Met het oog op grotere internationale wedstrijden en zelfs de Olympische Spelen zullen dergelijke stages op termijn belangrijk worden.

Vanuit deze stages zullen we een team filteren waarmee we intensief willen werken om dit team naar een hoger niveau te krijgen. Zo behalen we hopelijk de nodige scores om Belgische skaters naar topwedstrijden te kunnen sturen.

Deze buitenlandse stage organiseren we in het weekend van 19-21 oktober 2018. Dit keer hebben we gekozen om naar Nederland te gaan, omdat er telkens een indoor alternatief is in deze regenachtige oktobermaand.

DOELEN:

• Beloftevolle skaters kenbaar maken naar het grote publiek (relevante pers en diverse me-dia worden op de hoogte gebracht van dit project). Wij zorgen voor een kwalitatieve media exposure (foto en video).
• Kennismaking met Skate Vlaanderen vzw
• Kennismaking met onze paramedische medewerker, administratieve krachten en nationale trainer
• Netwerking met andere skateboarders
• Werken zowel aan de sporttechnische (tricks) als aan de fysiotherapeutische aspecten

Wij rekenen op jullie enthousiasme, drive en inzet!

MEER INFO?

Voor meer info, check onderstaande bijlage of mailen naar skateboarden@rollerbond.be. Ook je ouders mogen mailen om meer informatie te vragen.

Indien je wenst dat we jouw ouders zelf opbellen om dit project toe te lichten en hen te overtuigen van het nut van jouw deelname, mail dan het telefoonnummer waarop we jouw ouders kunnen bereiken.

 

Skategroeten,

Skate Vlaanderen

 

Meer informatie met o.a. het programma, kan je hieronder terugvinden.