Skateboardstage Keulen – Invite – VOLZET

/, Skateboarden/Skateboardstage Keulen – Invite – VOLZET

Als nationaal trainer skateboard heb ik de opdracht gekregen om – met het oog op deelname aan de Olympische Spelen 2020 en mogelijk 2024 – een team samen te stellen van beloftevolle jongeren. Met dit team wil ik werken om jullie samen naar een hoger niveau te krijgen, zodat we samen de nodige scores verzamelen om Belgen te kunnen afvaardigen.

Hierbij nodig ik je uit om deel uit te maken van dat team en tevens om deel te nemen aan onze eerste buitenlandse stage waar wij zullen werken zowel aan het sporttechnische (tricks) als aan het fysiotherapeutische.

Deze buitenlandse stage vindt plaats tijdens het laatste weekend van april. Je zal er kennis kunnen maken met de organisatie van het BK skateboarden, met andere skateboarders, onze paramedische medewerker, administratieve krachten en mezelf.

We hebben voor Keulen gekozen omwille van de relatief kleine afstand en vooral omwille van het brede aanbod aan skateparken en spots.

Deze trip biedt ons de mogelijkheid om onze beloftevolle skaters kenbaar te maken bij het grote publiek. Relevante pers en diverse media worden op te hoogte gebracht van dit project. De organisatie zorgt voor een kwalitatieve media exposure (foto en video).

Naar alle waarschijnlijkheid zal één van jullie in de top 10 van het BK skateboarden eindigen en via deze weg kan je je kwalificeren voor kwalificatiewedstrijden zoals EK’s, WK’s en Olympische Spelen.

Wij rekenen op jullie enthousiasme.

Groeten,

Marijn Verbruggen (nationaal trainer)

Rony Vanderhoydocnk (voorzitter Nationaal Skateboardcomité en VD skateboard van de VRB)

Hans Claessens (paramedisch medewerker)

2018-04-09T10:01:19+00:0005 maart 2018|Categorieën: Algemeen, Skateboarden|