Ben je een competitief, recreatief of niet-sportend lid van een club van Skate Vlaanderen, dan kan je zelf online jouw lidkaart downloaden via ons ledenprogramma Twizzit. Dit doe je als volgt:

Surf naar Twizzit via https://login.twizzit.com/?page=login. Als je reeds een login hebt, kan je onmiddellijk inloggen aan de hand van je gebruikersnaam en wachtwoord. Heb je nog geen login, klik dan beneden op “No login yet”. Vul jouw gegevens in en klik op zoeken. Indien de overeenkomstige gegevens worden terug gevonden, kan je de club waarvan je lid bent aanvinken en klikken op ‘login versturen’. Je ontvangt een email(*) om verder in te loggen. Klik op de link in de mail, vul de gevraagde gegevens en een paswoord in. Log in.

Accepteer het privacybeleid en de algemene voorwaarden.

Nadat je succesvol bent ingelogd, kan je linksboven op jouw naam klikken waardoor er een dropdownmenu wordt geopend. Klik hier op accountinstellingen. Bij ‘lidmaatschap’ vind je de link om je lidkaart te downloaden. De download is een PDF-bestand dat je kan opslaan op je computer en/of smartphone.
Op je lidkaart kan je diverse gegevens terugvinden zoals jouw naam, geboortedatum, geslacht en nationaliteit. Ook de naam van de club waar je bent aangesloten, welk type licentie je hebt en je lidnummer (Skate Vlaanderen ID). Daarnaast kan je ook terugvinden of je een standaard verzekering of de optionele 24/24u-verzekering.

(*) Let op: Je kan deze mail enkel ontvangen als jouw e-mailadres correct is opgenomen in Twizzit. Ontvang je geen mail, neem dan contact op met jouw club.